Contact Abdijkerk Willem III-straat 40 2552 BS Den Haag T 070-3974182 Locatiecommissie (secretariaat) Henk Oosten T 06-3098497 E scriba@abdijkerk.nl Koster Fred Hoenderdos & Bep Bos (ad interim) T 06-26414234 E koster@abdijkerk.nl Webmaster Vincent Hildebrandt E info@abdijkerk.nl Overige gegevens

Abdijkerk

Voor de kleintjes is er tijdens de kerkdiensten op aanvraag een crèche. Voor kinderen van 5 tot 12 jaar is er een kindernevendienst. Info: Rianne van Deursen E jeugd@denhaag-zuidwest.nl Voor de jeugd in de leeftijdsgroep 12 t/m 18 jaar is er jeugdgroep The Sun, met verschillende onderdelen. The Sun teens is voor jongeren van 12 tot 14 jaar. Bij deze bijeenkomsten gaat het voornamelijk om het ontdekken van wat het betekent om christen te zijn en hoe de verhalen uit de Bijbel ook vandaag de dag nog belangrijk voor ons zijn. The Sun youth is voor jongeren van 14 tot 18 jaar en in deze groep gaat het vooral over de vraag hoe mens te zijn in deze wereld. Daarnaast is er nog The Sun fun, waarbij we gezellige en leuke activiteiten doen met iedereen die deel uitmaakt van The Sun (12-18 jaar). Als leiding hopen we dat we de jongeren een veilige plek kunnen bieden waar ruimte is voor (christelijke) diepgang, maar zeker ook voor vriendschap en gezelligheid. Info: Jantine Wignand E jeugd@denhaag-zuidwest.nl T 06-29474116. Voor de 20’ers en 30’ers uit de wijkgemeente is er een jongerengespreksgroep, onder leiding van een van de predikanten. Met elkaar behandelen we Bijbelse thema’s en zoeken we naar verdieping van ons geloof, maar er is zeker ook veel ruimte voor gezelligheid. Info: Robin Vellinga E jongerengespreksgroep@denhaag-zuidwest.nl. Voor jonge gezinnen en andere geïnteresseerden is er LichtDelen. Dit is de pioniersplek van de gemeente Den Haag-Zuidwest. Het doel van deze pioniersplek is om een fijne gemeenschap te creëren van met name jonge gezinnen. Ook, en misschien wel juist, voor diegenen die zich niet (meer) zo thuis voelen in de traditionele kerk zoals het er op zondagochtend uitziet. LichtDelen is te volgen op Facebook en heeft een eigen website. Info: Team LichtDelen E info@lichtdelen.nl T 06-25326950. Voor vragen over jeugdactiviteiten van onze wijkgemeente kun je contact opnemen via jeugd@denhaag-zuidwest.nl.

Kinderen, jongeren en jongvolwassenen

© Abdijkerk 2023
Over ons - Contact - Menu

© Abdijkerk 2023

Kinderen, jongeren

en

jongvolwassenen

Voor de kleintjes is er tijdens de kerkdiensten op aanvraag een crèche. Voor kinderen van 5 tot 12 jaar is er een kindernevendienst. Info: Rianne van Deursen E jeugd@denhaag-zuidwest.nl   Voor de jeugd in de leeftijdsgroep 12 t/m 18 jaar is er jeugdgroep The Sun, met verschillende onderdelen.  •	The Sun teens is voor jongeren van 12 tot 14 jaar. Bij deze bijeenkomsten gaat het voornamelijk om het ontdekken van wat het betekent om christen te zijn en hoe de verhalen uit de Bijbel ook vandaag de dag nog belangrijk voor ons zijn.  •	The Sun youth is voor jongeren van 14 tot 18 jaar en in deze groep gaat het vooral over de vraag hoe mens te zijn in deze wereld.  •	Daarnaast is er nog The Sun fun, waarbij we gezellige en leuke activiteiten doen met iedereen die deel uitmaakt van The Sun (12-18 jaar).  Als leiding hopen we dat we de jongeren een veilige plek kunnen bieden waar ruimte is voor (christelijke) diepgang, maar zeker ook voor vriendschap en gezelligheid. Info: Jantine Wignand E jeugd@denhaag-zuidwest.nl T 06-29474116.  Voor de 20’ers en 30’ers uit de wijkgemeente is er een jongerengespreksgroep, onder leiding van een van de predikanten. Met elkaar behandelen we Bijbelse thema’s en zoeken we naar verdieping van ons geloof, maar er is zeker ook veel ruimte voor gezelligheid.  Info: Robin Vellinga E jongerengespreksgroep@denhaag-zuidwest.nl.  Voor jonge gezinnen en andere geïnteresseerden is er LichtDelen. Dit is de pioniersplek van de gemeente Den Haag-Zuidwest. Het doel van deze pioniersplek is om een fijne gemeenschap te creëren van met name jonge gezinnen. Ook, en misschien wel juist, voor diegenen die zich niet (meer) zo thuis voelen in de traditionele kerk zoals het er op zondagochtend uitziet. LichtDelen is te volgen op Facebook en heeft een eigen website. Info: Team LichtDelen E info@lichtdelen.nl T 06-25326950.  Voor vragen over jeugdactiviteiten van onze wijkgemeente kun je contact opnemen via jeugd@denhaag-zuidwest.nl.

Elkaar

ontmoeten